Etiket Sonuçları: MESCİT

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Kalite Takip Sistemi (KTS) kapsamında Okulumuzda bulunan mescid kontrol edildi. Mescidimizde bulunan eksikler öğrencilerimizle beraber giderildi.  Bunun için mescidimizin halıları kontrol edip genel temizliği yapıldı daha sonra faaliyetin anlam ve önemi vurgulayan afişler asıldı. Öğrencilere meslek dersleri öğretmeni Nihat ÇİÇEK tarafından minber, kıble, cübbe ve mescit kütüphanesi hakkında sohbet havasinda bilgiler verildi. Hocamıza ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okul mescidi düzenlemesi yaptık, mescidin duvarları görsellerle zenginleştirdik, Medeniyetimizden örnekler sergiledik. Medeniyet tarihimizin büyüklerinden hat, portre, ayet ve hadislerle donattık. Tarih Öğretmenimiz Mahmut ÇETİN öncülüğünde yapılan çalışmaları için okul müdürlüğümüz olarak hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.