DİLEK KUTUSU

Daha iyi bir eğitim iklimi için öğrencilerimizin fikirleri bizim için önemlidir. Biz de bu yüzden okulda dilek kutusunu oluşturduk.  Öğrencilerin kendilerini ifade etmeleri ve süreç içerisinde yer almalarını sağlamak amacıyla okul giriş katında dilek kutumuzu oluşturduk. Belli periyotlarla dilek kutusu kontrol edilecek ve yazılan öneriler doğrultusunda istekler yerine getirilmeye çalışılacaktır.  Dilek kutusu düzenlenmesinde emeği geçen Kimya Öğretmenimiz Zahide ÇAKAR’e teşekkür ederiz.

01-12-201801-12-201801-12-201801-12-2018

Yayın: 01.12.2018 - Güncelleme: 01.12.2018 10:23 - Görüntülenme: 349