AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU ÇALIŞMALARI

Öğrencilerimizin TYT_AYT'ye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi için okulumuz bünyesinde "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için çeşitli toplantılar gerçekleştirildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün başlattığı "Hedef 2022 Projesi" kapsamında okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. İlgili müdür yardımcıları, koordinatör rehber öğretmen ve zümre başkanlarından oluşan komisyon, Üniversitelere Hazırlık Eylem Planı oluşturmak amacıyla, Okul Müdürümüz Yusuf Suat YILDIRIM başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Komisyon'umuz tarafından yürütülecek eylem planı kapsamında, öğrencilerimizin gelişimlerinin takip edilmesi için çalışma takvimi oluşturuldu. Öğrencilere danışman öğretmenler atanması, öğrenci-öğretmen-veli koordinasyonun sağlanması için iletişim araçlarının etkin kullanılması kararı alındı.  Faaliyetten sorumlu Kimya Hocamız Zahide ÇAKAR'a teşekkür ederiz

Yayın: 11.11.2021 - Güncelleme: 11.11.2021 09:57 - Görüntülenme: 353